fbpx Female Economy - Keuze van de WijkJury Amsterdam bekend! - Nieuws

Keuze van de WijkJury Amsterdam bekend!

TROMGEROFFEL…. WIJKJURY AMSTERDAM KROONT:

The Story of Travis!

Zowel de Nederlandse Toneeljury als de WijkJury, twee jury’s met totaal verschillende samenstelling van leden, kiezen dezelfde voorstelling! Dan moet The Story of Travis wel de “must see” van het afgelopen theaterseizoen zijn!

De WijkJury: “The Story of Travis belicht zware onderwerpen met diepgewortelde emoties, zonder dat je met een ’negative state of mind” de zaal verlaat. Niet alles in de voorstelling wordt voor je uitgespeld, waardoor het boordevol vragen oproept, die je na afloop nog lang laat nadenken.”

In september is The Story of Travis (Theater Rotterdam | Well Made Productions / Romana Vrede, Esther Duyskers, Alida Dors) eenmalig te zien op het Theater Festival. Ook zal de voorstelling daar officieel gekroond worden tijdens het Gala.

WijkJury Amsterdam bestaat uit 12 onbevangen niet specialistische stadbewoners uit verschillende wijken van Amsterdam die sinds 2009 het theater bestormen met hun verfrissende blik. Zij kiezen aan het einde van het theaterseizoen de beste voorstelling.

DANK VOOR EEN GEWELDIG SEIZOEN: Glenda, Bo, Camiel, Joop, Lucy, Luciën, Jennifer, Floris, Nyamad, Nahima, Sharita, Lydia

En kompanen: Meervaart, Bellevue, Mozaiek en ITA