fbpx Female Economy - MAMA - Het Werk

MAMA

MAMA

EEN VOORSTELLING VAN OLA + MALOU

MAMA is een zwart, hartverscheurend sprookje dat laat zien hoe belangrijk en nodig alle mensen zijn die zich hard maken tegen kindermishandeling. Vanuit de belevingswereld van  Noushka – het kind – maken we kennis met haar moeder, haar juf, de gezinsvoogd van jeugdzorg en krijgen we een kijkje in haar eigen binnenste.

Deze reizende voorstelling over kindermishandeling is een creatieve oproep aan professionals, studenten en zorginstellingen dat laat zien dat mishandelde kinderen ons hard nodig hebben. Het moedigt aan om stil te blijven staan bij de vraag: hoe kunnen we als omstanders eigenlijk reageren als we geconfronteerd worden met de vaak ongrijpbare mechanismen van vernedering, emotionele mishandeling of verwaarlozing van kinderen?

 

“Na MAMA weet je dat je niet meer kunt wegkijken.
It takes a village to protect a child.”
– Sierk, toeschouwer

 

MAMA is gemaakt door Ola Mafaalani en Malou Gorter in samenwerking met diverse zorginstellingen en gebaseerd op grondige research naar het thema kindermishandeling. De voorstelling is als educatieve voorstelling te boeken en kan op vrijwel elke plek gespeeld worden. 

__

DE VOORSTELLING MAMA BOEKEN?
Neem contact op met Anne-Marth Hogewoning
anne-marth@FemaleEconomy.nl

schrijf je in voor de nieuwsbrief: