fbpx Female Economy - RHOUSSOUL - Het Werk

RHOUSSOUL

WELKOM! Weldadig warm stromend water, geurende rozenzeep en zachte handdoeken. Tijdens het welkomstritueel Rhoussoul was je met Zina het stof en de stress van de dag van je handen af.

We brengen deze performance op aanvraag bij organisaties, bedrijven en evenementen, in buurthuizen en theaters, op scholen en in kantines. Bijvoorbeeld voor aanvang van een bijeenkomst, teamdag of workshop. Rhoussoul is los te reserveren of in combinatie met een van onze workshops, trainingen, openbare gesprekken of andere Zina-onderdompeling.

Hoe Rhoussoul ontsproot in de Amsterdamse Kolenkitbuurt

Malika Hamdaoui uit de Kolenkitbuurt in Amsterdam adopteerde voor WijkSafari Slotermeer (2012) Myriam Sahraoui als speler van Zina. Beiden kennen het welkomstritueel Rhoussoul uit hun jeugd in Marokko. Voor de WijkSafari werkten zij samen aan scènes over het contact met hun moeders. Tijdens de safari ontvingen zij het publiek in het huis van Malika in de Akbarstraat met dit Marokkaanse ritueel en lieten zij het wassen van de handen als warm welkom ervaren. Een eerste kennismaking met de performance Rhoussoul, die Adelheid+Zina sindsdien in haar palet aan u aanbiedt.

Meer weten: +31 (0)20 7761688 of info@femaleeconomy.nl

foto's

schrijf je in voor de nieuwsbrief: