fbpx Female Economy - WIJKSAFARI | EN TEPITO 2.0 - Het Werk

WIJKSAFARI | EN TEPITO 2.0

“Het is 03:00 in de ochtend en van de opwinding kan ik niet slapen. Ik denk dat deze voorstelling een vervolg moet krijgen in andere gemeenschappen. […] Mijn hoofd tolt; bijna genezen van purisme en intellectuele drijfveren, wil ik de resterende zes verhalen horen.” – José Manuel Velasco, La Ciudad de Frente.

Que bueno!! Op 8 locaties, in 8 huizen bij 8 adoptie ouders woonden 8 Mexicaanse acteurs. Monica, Martín, Raúl, Silvia, Anilú, Diego, Raúl, Mayra, Alejandra, Julieta, Patricia, Irene, Ursula, Marina, Noé en Lourdes heetten het Mexicaanse publiek dit jaar opnieuw welkom in hun wijk.

Want vorig jaar zijn we verliefd op elkaar geraakt. Na de voorstelling Safari en Tepito in Mexico City voorjaar 2014, wilden zowel wij als onze theatrale partner Daniel Giménez Cacho direct de volledige voorstelling creëren. Dus: begin 2015 terug naar de wijk. In januari zwierden Adelheid en Lauren opnieuw door Tepito om een voorstelling te maken waarvan de Mexicaanse hoofden gaan tollen.

Als nieuwe compañera de la revolución van Adelheid Roosen en Daniel Giménez Cacho is Perla de la Rosa aangetreden. In februari en maart namen zij honderden mensen achter op de scooter om in aanraking te komen met de enige internationale constante: het individu in de samenleving, altijd hunkerend naar een erkende plek tussen elkaar. Hasta la vista bij Safari en Tepito!

trailer

schrijf je in voor de nieuwsbrief: